Ιωάννης Τσιριγωτάκης photo

Ιωάννης Τσιριγωτάκης

Κτηνίατρος, ΜΒΑ-TQM, Mph, c.PhD

Σύμβουλος επιχειρήσεων και Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης έναντι των Διεθνών Προτύπων ISO 9001, ISO 22000, HACCP/Codex Alimentarius, IFS Food, BRC, FSSC 22000, GlobalGAP.
Εγκεκριμένος εκπαιδευτής του ΕΦΕΤ και του IRCA για το προσωπικό των επιχειρήσεων και των αρμόδιων φορέων.
Πολυετής εμπειρία σε μεγάλα project στον χώρο του τουρισμού όπως το mystery guest της Helexpo στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελλάδος και παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους.
Επιπλέον, διαθέτει εμπειρία στις εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων και ύδατος όντας εργαστηριακός κτηνίατρος στο επίσημο κρατικό εργαστήριο και πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία (επιδημιολογία, μικροβιολογία τροφίμων, ποιοτικός έλεγχος) στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης. Επίσης, συμμετείχε στον σχεδιασμό και υλοποίηση επιδημιολογικών μελετών σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σοφία Κατρανίτσα photo

Σοφία Κατρανίτσα

Φυσικός επιστήμονας

Πολυετής εμπειρία στην Διοίκηση Εργαστηρίων Αναλύσεων τροφίμων, ύδατος και περιβαλλοντικών δειγμάτων σε θέσεις όπως Διεθύνοντος Σύμβουλου Διαπιστευμένου Εργαστηρίου και Υπεύθυνη εκπόνησης μελετών Συστημάτων Διαχείρισης έναντι των προτύπων ISO 9001, ISO 22000, HACCP/Codex Alimentarius και ISO 14001.
Μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη των ξενοδοχειακών μονάδων κατά την διάρκεια επιθεωρήσεων από tour operators και για την διαχείριση κρίσεων όπως επιδημιών Norovirus ή αντιμετώπισης κρουσμάτων Λεγιονέλλας. Επίσης ανάπτυξη και εφαρμογή ιδιωτικών πρωτοκόλλων πιστοποίησης όπως το Travelife.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία ως διδάσκων στο Τμήμα Μηχανολόγων του ΤΕΙ Κρήτης.

Χρήστος Δονούσης photo

Χρήστος Δονούσης

Χημικός με μεταπτυχιακό στην Μηχανική Περιβάλλοντος

Υπήρξε Υπεύθυνος χημικών αναλύσεων διαπιστευμένου εργαστηρίου και υπεύθυνος επιστήμονας για την διαπίστευση των χημικών αναλύσεων.
Επίσης, διαθέτει εμπειρία ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας εμφιαλώσεως αναψυκτικών.
Η εκπαιδευτική του εμπειρία περιλαμβάνει πολυετή συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης ως διδάσκων στα εργαστήρια της σχολής.
Τέλος διαθέτει εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης έναντι των προτύπων ISO 9001, ISO 22000, HACCP/Codex Alimentarius και ISO 14001.

Μανούσος Ταμιωλάκης photo

Μανούσος Ταμιωλάκης

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πολυετής εμπειρία ως υπεύθυνος των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων (ISO 9001, ISO 22000, HACCP/Codex Alimentarius, IFS Food, BRC) και ως υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου σε εταιρείες / βιομηχανίες του κλάδου της παραγωγής τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα, αλλά και σε εμπορική εταιρεία (αντιπροσωπείες / διανομές α’ υλών τροφίμων).
Παράλληλα, κατέχει σημαντική εργαστηριακή εμπειρία εργαζόμενος σε διαπιστευμένο εργαστήριο, διενεργώντας δειγματοληψίες και πραγματοποιώντας χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις.
Τέλος, η ιδιότητα του επιθεωρητή του Κρητικού Σύμφωνου Ποιότητας (Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης) του έχει προσδώσει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης της Κρήτης, στην Κρητική διατροφή γενικότερα, αλλά και στο Κρητικό κρασί ειδικότερα, όπου έχει μεγάλη γνώση και λόγω της εμπλοκής του ως εταίρος σε τοπική οικογενειακή οινοποιητική επιχείρηση.